Bestillingsløsning for møter med saksbehandlere angående byggesaker

 

OBS! Denne løsningen gjelder kun for bestilling av veiledningstid og forhåndskonferanser i forbindelse med byggesaker. Dersom du ønsker å et møte angående delesak eller reguleringsplan gjør du dette ved å sende en e-post til post@asker.kommune.no, eller ved å sende inn et digitalt vedlegg. Dersom du ønsker et møte i forbindelse med en pågående sak må du avtale dette med din saksbehandler, og ikke gjennom denne løsningen.

Du kan velge mellom to møteformater:

  1. Veiledningstid er et uforpliktende møte med saksbehandlere, som tilbys på enkelte av våre innbyggertorg. Veiledningen er gratis og varer i 15 minutter.
  2. En forhåndskonferanse er et møte med saksbehandlere hvor man diskuterer rammene for din eiendom i forhold til det tiltaket du ønsker å utføre. Har du mange eller omfattende spørsmål anbefaler vi denne møteformen. Du kan velge om du ønsker å avholde møtet fysisk eller som videokonferanse. Forhåndskonferansen varer i 60 minutter og er gebyrlagt i tråd med gjeldende gebyrforskriftDu kan velge om du ønsker å avholde forhåndskonferansen via teams eller i våre lokaler i Knud Askers vei 24.


Vennligst vent laster data...